Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Termékek Menü

Even Brighter - pigmentfoltok csökkentésére

Eucerin® EVEN BRIGHTER a láthatóan ragyogóbb bőrért

A napsugárzás, a hormonális változások, a bőrgyulladás és az akné után maradó sebhelyek mind hiperpigmentációhoz vezethetnek. Az Eucerin EVEN BRIGHTER termékcsalád klinikailag bizonyított módon csökkenti a sötét foltok megjelenését és 12 hét alatt láthatóan világosabbá teszi a bőr színét. Ráadásul rendszeres használattal még jobb eredmény érhető el.

Rendezés:
Nézet:
6.990 Ft 5.592 Ft
112 Ft/ml
Gyártó: Beiersdorf kft
Beszerzés alatt

MEGSZŰNT!

Helyette:

https://www.patika-akcio.hu/eucerin-anti-pigment-nappali-arckrem-ff30-50-ml-3662?keyword=pigment

Segít csökkenteni a melanin termelést és egyenletesebbé tenni a bőr színét. 30-as fényvédő faktorral hatékony védelmet nyújt az újabb pigmentfoltok kialakulása ellen. Óvja a bőrt az idő előtti bőröregedés látható jelei ellen. 4 hetes rendszeres használat után a bőr színe egyenletessé válik, a bőr tónusa javul. Parabenmentes.

Várható szállítás: 2019. július 02.
4.590 Ft 3.672 Ft
734 Ft/ml
Gyártó: Beiersdorf kft
Raktáron
Segít csökkenteni a melanin termelést és egyenletesebbé tenni a bőr színét. Közvetlenül a pigmentfoltra kell felvinni. Illatanyag- és parabenmentes.
Várható szállítás: 2019. június 27.
7.290 Ft 5.832 Ft
117 Ft/ml
Gyártó: Beiersdorf kft
Beszerzés alatt

MEGSZŰNT!

Helyette:

https://www.patika-akcio.hu/eucerin-anti-pigment-ejszakai-arckrem-50ml-3663?keyword=pigment

Segíti a bőrregenerációt az éjszaka folyamán. Segít csökkenteni a melanin termelést és egyenletesebbé tenni a bőr színét. Óvja a bőrt az idő előtti bőröregedés látható jelei ellen. 4 hetes rendszeres használat után a bőr színe egyenletessé válik, a bőr tónusa javul. Parabenmentes.

Várható szállítás: 2019. július 02.