Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Termékek Menü

Hidratáló testápolási termékek (AQUAporin)

Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló termékek Intenzív és hosszan tartó hidratáció

A bőrnek vízre van szüksége ahhoz, hogy egészséges lehessen. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló termékek a bőr saját hidratációs hálózatát használják, hogy biztosítsák a szükséges mennyiségű nedvességet.

Az egyedi, szabadalmaztatott formula egy Nobel-díjjal jutalmazott tudományos felfedezésen, az aquaporin csatornák felfedezésén alapul. Az aquaporin csatornák a nedvesség áramlását biztosítják a sejtek között. A termékcsalád glüko-glicerol hatóanyagot tartalmaz, ami serkenti az új aquaporin csatornák képződését, s ezáltal javítja a nedvességeloszlást a bőrben.

Optimális és hosszan tartó hidratáló hatás. A bőr puha tapintású, rugalmas, üde és friss lesz.

Rendezés:
Nézet:
4.990 Ft 3.992 Ft
10 Ft/ml
Gyártó: Beiersdorf kft
Raktáron
Optimális, hosszan tartó hidratáltságot biztosít a bőr számára. A termék használatával a bőr felfrissül és intenzíven hidratált lesz. A termék hatékonyságát érzékeny bőrön is tesztelték.
Várható szállítás: 2019. június 27.
3.291 Ft 2.631 Ft
7 Ft/ml
Gyártó: Beiersdorf kft
Raktáron
Természetazonos glüko-glicerol hatóanyagával aktiválja a bőr hidratáló hálózatának működését, ezáltal bőrünk optimális hidratáltságot kap. A lágyan habzó tusfürdő gyengéden tisztítja és felfrissíti a bőrt. Használatával a bőr nem szárad ki még gyakori mosakodás esetén sem. Hatékonyságát érzékeny bőrön is tesztelték.
Várható szállítás: 2019. június 27.
4.990 Ft 3.992 Ft
10 Ft/ml
Gyártó: Beiersdorf kft
Raktáron
Optimális, hosszan tartó hidratáltságot biztosít a bőr számára. A termék használatával a bőr felfrissül és intenzíven hidratált lesz. Gazdag textúrájú. A termék hatékonyságát érzékeny bőrön is tesztelték.
Várható szállítás: 2019. június 27.