Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Termékek Menü

Körömgomba

Rendezés:
Nézet:
4.273 Ft 3.290 Ft
1.316 Ft/ml
Raktáron
 

Széles spektrumú gombaölő hatóanyaga a körömlemezbe és a körömágyba hatolva fejti ki hatását. Képes a körömágyban lévő, nehezen elérhető gombákat kiirtani. Elég csak hetente egyszer használni. A körömfertőzések előidézésére képes gombák széles körét elpusztítja

Várható szállítás: 2019. május 29.
5.438 Ft 4.350 Ft
1.318 Ft/ml
Gyártó: Polichem SA
Raktáron
A Kitonail 80 mg/g gyógyszeres körömlakk gombaellenes hatású gyógyszerkészítmény (széles spektrumú gombaellenes szer) az enyhén és közepesen fertőzött kézujjak és lábujjak körmei és a közvetlen környezetükben található bőr helyi kezelésére. A köröm gombás fertőzései (onihomikózis) kezelésére szolgál, amelyet fonalas gombák vagy más, a ciklopirox hatóanyaggal kezelhető gombák okoznak. Hatóanyaga a ciklopirox, amely megakadályozza a gombák növekedését és elpusztítja őket. Ezzel a körmei megjelenése is rendeződik.
Várható szállítás: 2019. május 29.
5.558 Ft 3.890 Ft
1.024 Ft/ml
Beszerzés alatt
Lábköröm gomba elleni ecsetelő. Segít megelőzni a fertőzés terjedését és újbóli kialakulását.
Várható szállítás: 2019. június 03.
6.386 Ft 4.470 Ft
1.788 Ft/ml
Raktáron
A Loceryl gyógyszeres körömlakk egy gombaellenes gyógyszeres körömlakk (szabad szemmel nem látható gombák okozta fertőzések kezelésére alkalmas gyógyszer). A Loceryl gyógyszeres körömlakkot legfeljebb 2 körmöt érintő köröm-mikózisok (gomba által okozott körömfertőzések) kezelésére használják. Az amorolfin nem pusztítja el a baktériumokat. A gyógyszeres körömlakkból az amorolfin áthatol a körömlemezen keresztül a körömágyba, így képes a körömágyban lévő, nehezen hozzáférhető gombákat kiirtani. A körömgombásodás általában a köröm (fehér, sárga vagy barna) elszíneződését és megvastagodását eredményezi, bár a megjelenése nagymértékben változó lehet. Ha a betegség a köröm felső részére korlátozódik úgy, mint az alábbi 1. számú képen, kövesse a gyógyszerésze tanácsát. Ha a fertőzés tünetei inkább a 2. vagy 3. képhez hasonlóak, orvoshoz kell fordulnia.
Várható szállítás: 2019. május 29.
5.414 Ft 3.690 Ft
738 Ft/ml
Gyártó: Sandoz GmbH
Raktáron
Az Exo Medibrush 2in1 körömecsetelő körömgomba kezelésére használható, a fertőzés enyhébb eseteiben.
Várható szállítás: 2019. május 29.