Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Termékek Menü

Torokfájás

Rendezés:
Nézet:
1.786 Ft 1.250 Ft
63 Ft/db
Raktáron

A Dorithricin® az egyetlen* szopogatótabletta, mely nem felszívódó antibiotikumot tartalmazígy célzott támadást indít a fertőző baktériumok ellen, és helyben segíti a fertőzés kezelését.

A DORITHRICIN® 3 hatóanyagával: gyorsan csillapítja a torokfájást, fertőtlenít, és megküzd a fertőző baktériumokkal.

Mentolos ízű, szorbittal édesített, cukrot nem tartalmaz.

Már 6 éves kortól. 

Várható szállítás: 2019. június 27.
1.782 Ft 1.390 Ft
69 Ft/db
Raktáron
A készítmény hatóanyaga a benzidamin-hidroklorid. A gyógyszer gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatású. Alkalmazható a száj, a torok és a fogíny gyulladásainak gátlására, fájdalmának csillapítására (beleértve a kemoterápiát vagy a sugárterápiát követő másodlagosan kialakuló elváltozások eseteit is) és szájfertőtlenítésre. A Tantum Verde szopogató tabletta alkalmazása javasolt a szájban, garatban történő műtétek, fogászati kezelések, szájsebészeti beavatkozások, foghúzások előtt és után.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.438 Ft 1.150 Ft
48 Ft/db
Gyártó: Walmark a.s.
Raktáron
Fogínygyulladás, szájüregi fertőzések: afta, gombás fertőzések; protézis okozta szájüregi gyulladás, nyelvgyulladás, garatgyulladás és mandulagyulladás helyi kezelése. Mandulaműtétek és foghúzás után a szájhigiéne fenntartása. Különböző fájdalmas felmaródásokkal járó szájnyálkahártya betegségek kiegészítő kezelése.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.812 Ft 1.450 Ft
60 Ft/db
Raktáron
Szopogatásra szánt borsmenta és ánizs ízesítésű torokfertőtlenítő és érzéstelenítő hatású gyógyszerkészítmény. Hatékonyan alkalmazható a torok-, garat-, mandulagyulladás, fogínygyulladás, szájnyálkahártya-gyulladás kezelésére, gyorsan enyhíti a helyi tüneteket, a kínzó torokfájást. Amilmetakrezol- és diklór-benzil-alkohol-tartalma fertőtlenítő hatású, lidokain-tartalma hatékonyan csillapítja a száj- és garatüregben fellépő fájdalmat; ezen alapszik a készítmény kettős hatása.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.759 Ft 1.460 Ft
49 Ft/db
Raktáron
Nyugtatja a köhögési ingert, rekedtség és krákogás esetén.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.782 Ft 1.390 Ft
69 Ft/db
Raktáron
A gyógyszer gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatású. Alkalmazható a torok, a száj és a fogíny gyulladásos tüneteinek kezelésére és szájfertőtlenítésre. Kiegészítő kezelésként használható például foghúzás, szájsebészeti beavatkozás előtt és után. Kemoterápiát vagy sugárterápiát követően, másodlagosan kialakuló szájnyálkahártya-panaszok esetén is alkalmazható.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.400 Ft 1.050 Ft
66 Ft/db
Gyártó: Krka d.d.
Raktáron
A Septolete extra gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és antiszeptikum (fertőtlenítő) helyi, szájüregi használatra. A Septolete extra fertőtleníti a szájüreget és a garatot, enyhíti a torokgyulladás tüneteit, például a fájdalmat, pirosságot, duzzanatot, égő érzést és a nyelési nehézséget. A Septolete extra gyulladáscsökkentőként, fájdalomcsillapítóként és helyi hatású fertőtlenítőszerként (antiszeptikumként) használatos: - torok, szájüregi és fogíny-irritáció kezelésére, - fogíny-, garat- és gégegyulladásban. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, ha tünetei 3 napon belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.612 Ft 1.290 Ft
54 Ft/db
Raktáron
Szopogatásra szánt eperízű torokfertőtlenítő gyógyszerkészítmény. Hatékonyan alkalmazható a torok-, garat-, mandulagyulladás, fogínygyulladás, szájnyálkahártya-gyulladás kezelésére, valamint a szájüregben végzett műtétek (mandula, fog, stb.) után a kellemetlen szájszag mérséklésére, ill. a másodlagos fertőzések megakadályozására. Gyorsan enyhíti a helyi tüneteket, a kínzó torokfájást. A gyulladás tünetei általában néhány (4-6) napon belül megszűnnek. Amilmetakrezol és diklór-benzil-alkohol tartalma fertőtlenítő hatású. A tabletta cukrot nem tartalmaz, ezért cukorbetegek is használhatják.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.471 Ft 1.250 Ft
63 Ft/db
Raktáron
A Mebucain Mint szopogató tabletta hatóanyagai a fertőtlenítő gyógyszerek csoportjába tartozó cetilpiridinium-klorid és az érzéstelenítő gyógyszerek csoportjába tartozó lidokain-hidroklorid. A Mebucain Mint szopogató tabletta a torokfájás és a szájüreg enyhe fertőzéseinek kezelésére alkalmazható készítmény. Fertőtlenítő hatóanyagot tartalmaz, csökkenti a száraz köhögés, megfázás és influenza során kialakuló torokfájdalmat és a kaparó érzést. A Mebucain Mint szopogató tabletta 2 percen belül megkezdi a torokfájdalom csillapítását.
Várható szállítás: 2019. június 27.
2.120 Ft 1.590 Ft
66 Ft/db
Raktáron
A Strepfen cukormentes 8,75 mg szopogató tabletta flurbiprofént tartalmaz. A flurbiprofén az úgynevezett nem-szteroid gyulladáscsökkentő készítmények (NSAID-ok) csoportjába tartozik. Ezek a gyógyszerek a szervezetnek a fájdalomra, a duzzanatokra és lázra adott reakciójának megváltoztatásával biztosítanak enyhülést. Gyorsan enyhíti a helyi tüneteket, az erős torokfájást. A Strepfen cukormentes 8,75 mg szopogató tabletta hatékonyan alkalmazható a baktériumok vagy vírusok által kiváltott torokgyulladás tüneteinek (fájdalom és nyálkahártya duzzanat) csökkentésére felnőttek és 12 éven felüli gyermekek és serdülők esetén. A készítmény a nyálkahártya irritációját csökkenti a bevételt követően 2 perccel a placebóhoz hasonlóan. A fájdalomcsillapító hatása a bevétel után 12 perc múlva jelentkezik és 4 óráig tart. Keresse fel kezelőorvosát, ha tünetei 3 napon belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.612 Ft 1.290 Ft
54 Ft/db
Raktáron
Szopogatásra szánt méz- és citromízű torokfertőtlenítő gyógyszerkészítmény. Alkalmazható a torok-, garat-, mandulagyulladás, fogínygyulladás, szájnyálkahártyagyulladás kezelésére, valamint a szájüregben végzett műtétek (mandula, fog, stb.) után a kellemetlen szájszag mérséklésére, ill. a másodlagos fertőzések megakadályozására. Gyorsan enyhíti a helyi tüneteket, a kínzó torokfájást. Amilmetakrezol és diklór-benzil-alkohol tartalma fertőtlenítő hatású.
Várható szállítás: 2019. június 27.
2.062 Ft 1.650 Ft
110 Ft/ml
Raktáron
A Tantum Verde Forte 3 mg/ml szájnyálkahártyán alkalmazott spray a száj vagy a torok gyulladásánál közvetlenül a gyulladás helyén fejti ki hatását. Gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és helyi érzéstelenítő egyidejűleg. Ezen hatások következtében a gyulladást, a fájdalmat és a nyelési nehézségeket rövid időn belül megszünteti. Alkalmas a száj, a torok és a fogíny gyulladásainak gátlására, fájdalmának csillapítására (beleértve a kemoterápiát vagy a sugárterápiát követő másodlagosan kialakuló elváltozások eseteit is). A Tantum Verde Forte spray alkalmazása javasolt a szájban, garatban történő műtétek, fogászati kezelések, szájsebészeti beavatkozások, foghúzások előtt és után. A gyógyszer spray formája kifejezetten javasolt a műtéti beavatkozások előtt és után, valamint olyan kisgyermekek részére, akik még nem tudnak gargarizálni.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.906 Ft 1.430 Ft
72 Ft/db
Raktáron
A pasztilla gyógynövények-kivonatok kombinációja, melyek a koncentráció és az egyes komponensek kölcsönösen támogató hatása révén kiemelkedő hatékonyságot biztosítanak a természetes gyógycukorkák között.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.612 Ft 1.290 Ft
54 Ft/db
Raktáron
Szopogatásra szánt C vitamint is tartalmazó torokfertőtlenítő gyógyszerkészítmény. Hatékonyan alkalmazható a torok-, garat-, mandulagyulladás, fogínygyulladás, szájnyálkahártya-gyulladás kezelésére, valamint a szájüregben végzett műtétek (mandula, fog, stb.) után a kellemetlen szájszag mérséklésére, ill. a másodlagos fertőzések megakadályozására. Gyorsan enyhíti a helyi tüneteket, a kínzó torokfájást. Amilmetakrezol és diklorobenzil-alkohol tartalma fertőtlenítő hatású. A C-vitamin tartalom fokozza a szervezet ellenálló képességét a fertőzésekkel szemben
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.612 Ft 1.290 Ft
54 Ft/db
Raktáron
Szopogatásra szánt és citromízű torokfertőtlenítő gyógyszerkészítmény. Hatékonyan alkalmazható a torok-, garat-, mandulagyulladás, fogínygyulladás, szájnyálkahártya-gyulladás kezelésére, valamint a szájüregben végzett műtétek (mandula, fog, stb.) után a kellemetlen szájszag mérséklésére, ill. a másodlagos fertőzések megakadályozására. Gyorsan enyhíti a helyi tüneteket, a kínzó torokfájást. A gyulladás tünetei általában néhány (4-6) napon belül megszűnnek. Amilmetakrezol és diklór-benzil-alkohol tartalma fertőtlenítő hatású. A tabletta cukrot nem tartalmaz, ezért cukorbetegek is használhatják.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.833 Ft 1.430 Ft
48 Ft/ml
Raktáron
A Tantum Verde 1,5 mg/ml szájnyálkahártyán alkalmazott spray a száj vagy a torok gyulladásánál közvetlenül a gyulladás helyén fejti ki hatását. Gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és helyi érzéstelenítő egyidejűleg. Ezen hatások következtében a gyulladást, a fájdalmat és a nyelési nehézségeket rövid időn belül megszünteti. Alkalmas a száj, a torok és a fogíny gyulladásainak gátlására, fájdalmának csillapítására (beleértve a kemoterápiát vagy a sugárterápiát követő másodlagosan kialakuló elváltozások eseteit is). A Tantum Verde spray alkalmazása javasolt a szájban, garatban történő műtétek, fogászati kezelések, szájsebészeti beavatkozások, foghúzások előtt és után. A gyógyszer spray formája kifejezetten javasolt a műtéti beavatkozások előtt és után, valamint olyan kisgyermekek részére, akik még nem tudnak gargarizálni.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.612 Ft 1.290 Ft
54 Ft/db
Raktáron
Szopogatásra szánt mentol- és eukaliptuszízű torokfertőtlenítő gyógyszerkészítmény. Alkalmazható a torok-, garat-, mandulagyulladás, fogínygyulladás, szájnyálkahártya-gyulladás kezelésére, valamint a szájüregben végzett műtétek (mandula, fog, stb.) után a kellemetlen szájszag mérséklésére, ill. a másodlagos fertőzések megakadályozására, valamint megfázással járó száraz, irritáló köhögés és orrdugulás kezelésére. Gyorsan enyhíti a helyi tüneteket, a kínzó torokfájást. Amilmetakrezol és diklór-benzil-alkohol tartalma fertőtlenítő hatású.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.700 Ft 1.490 Ft
74 Ft/db
Beszerzés alatt
A hangszálak védelmére és rekedtség ellen. Cseresznye és mentol ízesítésű. Összetevőinek köszönhetően védőréteget képez a nyálkahártyán, így megvédi azt a kórokozók, vírusok behatolása ellen. Ajánlott a hang nagymértékű igénybevétele esetén, száraz levegőjű vagy légkondicionált helyen tartózkodóknak, hideg évszakban, szezonális allergia vagy dohányzás okozta tünetek esetén.
Várható szállítás: 2019. július 02.
1.782 Ft 1.390 Ft
69 Ft/db
Raktáron
A készítmény hatóanyaga a benzidamin-hidroklorid. A gyógyszer gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatású. Alkalmazható a száj, a torok és a fogíny gyulladásainak gátlására, fájdalmának csillapítására (beleértve a kemoterápiát vagy a sugárterápiát követő másodlagosan kialakuló elváltozások eseteit is) és szájfertőtlenítésre. A Tantum Verde szopogató tabletta alkalmazása javasolt a szájban, garatban történő műtétek, fogászati kezelések, szájsebészeti beavatkozások, foghúzások előtt és után.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.759 Ft 1.460 Ft
49 Ft/db
Beszerzés alatt
Nyugtatja a köhögési ingert, rekedtség és krákogás esetén.
Várható szállítás: 2019. július 02.
2.120 Ft 1.590 Ft
66 Ft/db
Raktáron
A Strepfen cukormentes 8,75 mg szopogató tabletta flurbiprofént tartalmaz. A flurbiprofén az úgynevezett nem-szteroid gyulladáscsökkentő készítmények (NSAID-ok) csoportjába tartozik. Ezek a gyógyszerek a szervezetnek a fájdalomra, a duzzanatokra és lázra adott reakciójának megváltoztatásával biztosítanak enyhülést. Gyorsan enyhíti a helyi tüneteket, az erős torokfájást. A Strepfen cukormentes 8,75 mg szopogató tabletta hatékonyan alkalmazható a baktériumok vagy vírusok által kiváltott torokgyulladás tüneteinek (fájdalom és nyálkahártya duzzanat) csökkentésére felnőttek és 12 éven felüli gyermekek és serdülők esetén. A készítmény a nyálkahártya irritációját csökkenti a bevételt követően 2 perccel a placebóhoz hasonlóan. A fájdalomcsillapító hatása a bevétel után 12 perc múlva jelentkezik és 4 óráig tart. Keresse fel kezelőorvosát, ha tünetei 3 napon belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.608 Ft 1.100 Ft
46 Ft/db
Beszerzés alatt
Az Angised mentol szopogató tabletta klórhexidin-dihidrokloridot tartalmaz, amely fertőtlenítő hatású, valamint lidokain-hidrokloridot, amely a helyi érzéstelenítők csoportjába tartozik, és érzéstelenítő hatása csökkenti a fájdalmat. Az Angised mentol szopogató tabletta alkalmas a garat és a szájüreg rövid ideig tartó helyi, tüneti kezelésére, felnőttek és 6 évesnél idősebb gyermekek számára a következő betegségek esetén: - Torokfájás, torokgyulladás, irritációval kísért garat- és szájüregi betegségek, pl. fogínygyulladás, szájnyálkahártya-gyulladás és afta tüneteinek kezelése.
Várható szállítás: 2019. július 02.
1.822 Ft 1.640 Ft
7 Ft/ml
Raktáron
A gyógyszer gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatású. Alkalmazható a torok, a száj és a fogíny gyulladásos tüneteinek kezelésére és szájfertőtlenítésre. Kiegészítő kezelésként használható például foghúzás, szájsebészeti beavatkozás előtt és után. Kemoterápiát vagy sugárterápiát követően, másodlagosan kialakuló szájnyálkahártya-panaszok esetén is alkalmazható. A gyógyszer spray formája kifejezetten javasolt a műtéti beavatkozások előtt és után, valamint olyan 3 éves és idősebb kisgyermekek részére, akik még nem tudnak gargarizálni.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.786 Ft 1.250 Ft
63 Ft/db
Raktáron
Fájdalommal járó száj- és garatüregi gyulladásos megbetegedések helyi kezelésére szolgáló szopogató tabletta - felnőttek és 6 éves kor feletti gyerekek részére.
Baktériumellenes, fertőtlenítő és fájdalomcsillapító hatású gyógyszer.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.880 Ft 1.560 Ft
78 Ft/db
Beszerzés alatt
Az isla® med hydro+ alkalmazása a következő esetekben ajánlott: - Megfázás, köhögés és rekedtség - Nyálkahártya szárazság - Hangszálak erős igénybevétele (sok beszéd, éneklés) A hialuronsav és a növényi izlandi moha hatékonyan védik a nyálkahártyát a torokban és gégén.
Várható szállítás: 2019. július 02.
1.557 Ft 1.090 Ft
36 Ft/ml
Gyártó: PharmaSwiss Ceská
Raktáron
A FaringoStop benzidamint tartalmaz, ami a nem-szteroid gyulladáscsökkentők csoportjába tartozik. Fájdalom– és duzzanatcsökkentő hatása van (gyulladás esetén). A FaringoStop a szájüreg és torok gyulladásos állapotaival járó tünetek (fájdalom, pirosság, duzzanat) rövid távú kezelésére alkalmazható felnőtteknél. Feltétlenül orvoshoz kell fordulnia, ha 3 nap után nem érzi magát jobban, vagy állapota romlik.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.414 Ft 990 Ft
41 Ft/db
Gyártó: PharmaSwiss Ceská
Beszerzés alatt
A gyógyszer helyi érzéstelenítőszer, mely a következő két hatóanyagot tartalmazza: - a klórhexidin egy helyileg alkalmazható fertőtlenítőszer, - a tetrakain egy helyi érzéstelenítőszer. Ez a gyógyszer enyhe (lázzal nem járó) torokfájás, szájfekélyek és egyéb kisebb szájüregi elváltozások kezelésére javallt. A készítmény felnőttek és 6 évesnél idősebb gyermekek kezelésére használható.
Várható szállítás: 2019. július 02.
1.414 Ft 990 Ft
41 Ft/db
Gyártó: PharmaSwiss Ceská
Beszerzés alatt
A gyógyszer helyi érzéstelenítőszer, mely a következő két hatóanyagot tartalmazza: - a klórhexidin egy helyileg alkalmazható fertőtlenítőszer, - a tetrakain egy helyi érzéstelenítőszer. Ez a gyógyszer enyhe (lázzal nem járó) torokfájás, szájfekélyek és egyéb kisebb szájüregi elváltozások kezelésére javallt. A készítmény felnőttek és 6 évesnél idősebb gyermekek kezelésére használható.
Várható szállítás: 2019. július 02.
1.414 Ft 990 Ft
41 Ft/db
Gyártó: PharmaSwiss Ceská
Beszerzés alatt
A gyógyszer helyi érzéstelenítőszer, mely a következő két hatóanyagot tartalmazza: - a klórhexidin egy helyileg alkalmazható fertőtlenítőszer, - a tetrakain egy helyi érzéstelenítőszer. Ez a gyógyszer enyhe (lázzal nem járó) torokfájás, szájfekélyek és egyéb kisebb szájüregi elváltozások kezelésére javallt. A készítmény felnőttek és 6 évesnél idősebb gyermekek kezelésére használható.
Várható szállítás: 2019. július 02.
1.425 Ft 1.140 Ft
38 Ft/ml
Gyártó: PharmaSwiss Ceská
Beszerzés alatt
A FaringoStop benzidamint tartalmaz ami a nem-szteroid gyulladáscsökkentők csoportjába tartozik. Helyi gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van, és helyi érzéstelenítő hatást fejt ki a szájnyálkahártyán. A FaringoStop szájnyálkahártyán alkalmazott oldat#slspray a szájüreg és torok gyulladásos állapotaival járó tünetek (fájdalom, pirosság, duzzanat) kezelésére alkalmazható.
Várható szállítás: 2019. július 02.
1.400 Ft 1.050 Ft
66 Ft/db
Raktáron
Septolete extraegyedülálló összetételű vény nélkül kapható gyógyszer a torokfájás átfogó kezelésére. Fertőtlenít és enyhíti tüneteket
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.613 Ft 1.290 Ft
43 Ft/ml
Gyártó: Krka d.d.
Raktáron
A Septolete extra szájnyálkahártyán alkalmazott spray gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és antiszeptikum helyi, szájüregi használatra. Fertőtleníti a szájüreget és a garatot, enyhíti a torokgyulladás tüneteit, például a fájdalmat, a vérbőséget, a duzzanatot, a melegséget és a nyelési nehézséget.
Várható szállítás: 2019. június 27.