Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Termékek Menü

Kálcium

Rendezés:
Nézet:
2.895 Ft 2.750 Ft
46 Ft/db
Raktáron
A CalciTrio 3 az 1-ben filmtabletta alkalmazása ajánlott kalcium, D- és K2-vitamin pótlására. Hatóanyagai, a kalcium, D- és K2-vitamin hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.
Várható szállítás: 2019. június 27.
900 Ft 720 Ft
72 Ft/db
Raktáron

A Calcium-Sandoz + Vitamin C 1000 mg pezsgőtabletta kalciumpótlás és C-vitamin-(aszkorbinsav)-hiány kezelése javallt.
A kalcium és C-vitamin-(aszkorbinsav)-hiány oka lehet a nem kielégítő táplálkozás, vagy előfordulhat fokozott kalcium- és aszkorbinsav igény következtében.

Várható szállítás: 2019. június 27.
2.716 Ft 2.390 Ft
40 Ft/db
Raktáron
A készítmény a kalcium (kalcium-karbonát formájában) és a kolekalciferol (D3-vitamin) kombinációja. Alkalmazása ajánlott a csontképzéshez és a normális csontanyagcseréhez nélkülözhetetlen kalcium és kolekalciferol (D3-vitamin) hiányának megelőzésére és kezelésére idős betegeknél. Ajánlott továbbá kalcium- és D-vitamin pótlásra a csontritkulás (oszteoporózis) kezelésének kiegészítéseként olyan betegeknek, akiknél a D-vitamin- és a kalciumhiány veszélye fennáll.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.813 Ft 1.450 Ft
73 Ft/db
Raktáron
A Calcium-D-Sandoz pezsgőtabletta jelentős mennyiségű kalciumot és D3-vitamint tartalmaz. A D3-vitamin a kalcium és foszfor bélből történő felszívódását és a csontokba való beépülését könnyíti meg. Az emberi szervezet D-vitamin ellátottsága egyrészt függ attól, hogy az adott személy milyen mértékben van kitéve ultraibolya sugárzás hatásának, valamint attól, hogy az elfogyasztott táplálék mennyi D-vitamint tartalmaz. Figyelembe kell venni a magas D-vitamin-tartalmú élelmiszereket (halak, tőkehalmáj), az étrend-kiegészítőket, multivitaminokat is. Az ultraibolya sugárzás októbertől márciusig tartó alacsony szintje miatt Magyarországon az alacsony D-vitamin ellátottság különösen télen és kora tavasszal gyakori. Aki kevés időt tölt a szabad levegőn, napsütésben, annál egész évben nagyobb a D-vitamin-hiány kialakulásának veszélye. A Calcium-D-Sandoz pezsgőtabletta az alábbi betegségek kezelésére alkalmazható: - idős személyeknél kalcium- és D3-vitaminhiány együttes kialakulásának megelőzésére vagy - - amennyiben az állapot már kialakult és fennállását orvosi vizsgálattal igazolták - kezelésére; - csontritkulásban szenvedő betegeknek a D3-vitamin- és kalciumszükséglet biztosítására abban az esetben, ha a kalcium- és D3-vitaminhiány kialakulásának veszélye nagy. Keresse fel kezelőorvosát, ha tünetei egy héten belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.
Várható szállítás: 2019. június 27.
1.505 Ft 1.430 Ft
72 Ft/db
Raktáron
A pezsgőtabletta alkalmazása kalcium, D- és K2-vitamin pótlására ajánlott. Hatóanyagai, a kalcium, D- és K2-vitamin hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.
Várható szállítás: 2019. június 27.
3.113 Ft 2.490 Ft
41 Ft/db
Raktáron
A csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásában szerepet játszó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.
Várható szállítás: 2019. június 27.
2.922 Ft 2.250 Ft
25 Ft/db
Gyártó: BioCo
Raktáron
Kizárólag szerves kötésű kalciumot és D3-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta
Várható szállítás: 2019. június 27.